Návrh řešení stáleho převodu hnacích náprav pro experimentální vozidlo - Straka, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce řeší návrh stálého převodu hnacích náprav pro experimentální vozidlo. Obsahuje také potřebné výpočty pro návrh a kontrolu jednotlivých částí stálého převodu.
The solution of axle ratio of live axle for experimental vehicle
Keywords: nápravy; experimentální vozidlo; návrhy; konstrukce; hnací ústrojí; převody