Strategie motivace se zvláštním zaměřením na mzdový systém ČP, s.p. - Nesnídalová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci nejprve charakterizuje mezinárodní a český poštovní trh, dále sleduje vnitropodnikový trh práce, motivační program a mzdový systém v podniku. V druhé části přináší výzkum pracovní spokojenosti a motivace profesní skupiny. V závěru shrnuje výsledky výzkumu, hodnotí je a předkládá návrhy personálnímu managementu.
Strategy of motivation with a view to a wage - payment plan ČP, s.p.
Keywords: Česká pošta s.p.; personální management; mzdový systém; Motivace; tarify; Spokojenost