Partnerství městského úřadu a neziskových organizací na Rychnovsku - Ehlová, Nikol (Univerzita Pardubice, 2011)
Předkládaná práce analyzuje současný stav partnerství neziskových organizací a Městského úřadu v Rychnově nad Kněžnou. V teoretické části práce byla použita dostupná odborná literatura a informační zdroje vztahující se k tématu. V praktické části byl využit kvalitativní výzkum pomocí nestandardizovaných rozhovorů s šesti respondenty.
Partnership of municipal office and nonprofit organizations in Rychnov nad Kněžnou
Keywords: neziskový sektor; neziskové organizace; veřejná správa; partnerství; nonprofit segment; nonprofit organizations; public service; partnership