Skladování v KARTONY - OBALY s.r.o. - Cermanová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá skladováním v KARTONY - OBALY s.r.o. První kapitola obsahuje teoretické vymezení skladování v podniku. Druhá kapitola se zabývá představením KARTONY - OBALY s.r.o. a analýzou současného stavu skladování ve společnosti. Třetí kapitola představuje návrh na zlepšení skladování ve společnosti, který je založen na výsledcích analýzy ve druhé kapitole.
Warehousing in KARTONY - OBALY s.r.o.
Keywords: skladování; zásoby; skladové prostory; systémy skladování; warehousing; stocks; warehouse spaces; warehouse systems