Studium sdílení tepla ve výměníku s kombinovanou vestavbou III - Jedlička, Jan (Univerzita Pardubice, 1995)
V této práci byl studován vliv kombinované vestavby o simplexu geometrické podobnosti umístěné ve vnitřní trubce výměníku typu "trubka v trubce" na tlakovou ztrátu a sdílení tepla.
Keywords: sdílení tepla; teplo; výměník; tlaková ztráta