Evropské nové akciové trhy - Prückner, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce analyzuje vývoj na evropských nových akciových trzích s důrazem na vývojového akciového trhu londýnské burzy LSE.
European new stock markets
Keywords: Kapitálové trhy; cenné papíry; finanční trhy; Akcie; burzy