Ekonomické přínosy zavedení alternativních paliv v DPmP, a.s. - Zemánek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou alternativních paliv v DPmP, a.s. Cílem práce je navrhnout další možný rozvoj v této oblasti. Nejprve byly zhodnoceny ekonomické přínosy zavedení technologie CNG a na jejich základě poté následně vytvořeny návrhy možného budoucí rozvoje alternativních paliv v DPmP, a.s.
Economic benefits of alternative fuels introduction in DPmP, a.s.
Keywords: Alternativní paliva; CNG; energetická politika; Alternative fuels; energy policy