Typy osobní korespondence - Lipoldová, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem této práce je analytický popis elektronické korespondence ve formě e-mailů. Zároveň se snažím o zachycení diferenciace jazykových prostředků mezi mými výsledky a výsledky Zdeňky Hladké. Zaměřuji se především na rozdíly mezi e-mailovou korespondencí a tradičním dopisem, popřípadě ústním sdělením. Soustředím se na grafické a pravopisné jevy e-mailů, kompozici a jazykovou komiku mladé generace.
Types of Personal Correspondence
Keywords: e-mail; elektronická komunikace; elektronická korespondence; electronic communication