Využití terapeutických metod v Psychiatrické léčebně návykových látek v Nechanicích - Tichá, Tereza (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je zaměřena na využití terapeutických metod v Psychiatrické léčebně návykových látek v Nechanicích. Hlavním cílem je zjistit, jak probíhá individuální i skupinovou léčba s klienty závislých na návykových látkách. V praktické části práce bude použit kvalitativní výzkumný design. Výzkumný vzorek budou představovat zaměstnanci léčebny. Pro získání dat bude zvolena metoda polostrukturovaného rozhovoru se zaměstnanci.
The Use of Therapeutic Methods in Psychiatric Hospital of Addictive Substances in Nechanice
Keywords: návykové látky; terapeutické metody; psychoterapeutické aktivity; závislý klient; léčba; addictive substances; therapeutical methods; psychotherapeutic activities; addicted clients; treatment