Odlišnosti daně z příjmu fyzické a právnické osoby - Kubová, Petra (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku zákona o dani z příjmů. Cílem je posoudit jednotlivé daně z příjmů zvlášť, tedy odděleně daň z příjmů fyzických osob a daň z příjmů právnických osob.
The differences of income tax of physical persons and corporations
Keywords: daň z příjmů; daň z příjmů právnických osob; Fyzická osoba; rozdíly