Aktivity Okresní hospodářské komory v Mělníku - Švandová, Helena (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce představuje činnosti Okresní hospodářské komory v Mělníku. V úvodu se zabývá historií hospodářské komory v ČR, její činností a legislativním vymezením. Následuje krátké představení regionu Mělnicka a představení aktivit OHK Mělník.
Activities of the economical chamber of Mělník district
Keywords: Hospodářská komora; podniková ekonomika; Podnikání; Mělník