Separace fragmentů IgG - Wohlgemuthová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2003)
Optimalizace podmínek separace fragmentů IgG pomocí RP-HPLC byla vedena na základě optimálních separačních podmínek nativního, rozvolněného a štěpeného hovězího sérového albuminu. Sohledem na místo glykozylace byla molekula nativního IgG izolovaného z lidského séra štěpena na Fc a Fab fragmenty. Pro štěpení byl použit papin imobilizovaný na magnetickém nosiči. Byly optimalizovány podmínky jejich separace metodou RP-HLPC.
Separation of IgG fragments
Keywords: peptidové mapování; albumin; mikročipy; imunoglobulin G; štěpení