Vliv ochrany osobních údajů na PPC reklamy - Ledvinová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na to, jak regulace ochrany osobních údajů ovlivnily PPC reklamu. Cílem práce je prozkoumat, jak tyto právní změny změnily způsoby sběru dat a cílení reklamy a jak mohou inzerenti využívat nové nástroje, jako je Google Consent Mode a rozšířené konverze, aby i nadále dosahovali efektivních výsledků v souladu s novými pravidly. Přínosem práce je nejen vysvětlení toho, jak se marketingový svět přizpůsobuje těmto změnám, ale i konkrétní doporučení pro inzerenty, jak optimalizovat své kampaně v nových podmínkách ochrany osobních údajů.
The Impact of Privacy Protection on PPC Advertising
Keywords: ochrana osobních údajů; PPC reklama; GDPR; Consent Mode; rozšířené konverze; data protection; PPC advertising; GDPR; Consent Mode; enhanced conversions