Řízení jakosti v podniku Agrostav Pardubice a.s. - Knopfová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá systémem řízení jakosti ve společnosti Agrostav Pardubice a.s.. V teoretické části je vysvětlen pojem jakost, historický vývoj jakosti, systém managementu jakosti a normy ISO 9000. Praktická část se zabývá analýzou řízení jakosti ve společnosti Agrostav Pardubice a.s. včetně závěrečného zhodnocení a návrhů na zlepšení systému.
Quality control in the company Agrostav Pardubice Inc.
Keywords: Jakost; systém managementu jakosti; ISO 9000; analýza řízení jakosti; Quality; quality management system; analysis of quality control