Možnosti ČSA a.s. k získání zákazníků nízkonákladových leteckých dopravců - Výstupová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Ústředním tématem diplomové práce je řešení aktuální otázky společnosti ČSA a.s., jak získat nové zákazníky na své linky při zachování současné klientely a při udržení charakteru nabízeného produktu, který nabízí jako klasický dopravce. Práce se zabývá postavením ČSA a.s. na trhu, vývojem obchodně přepravních ukazatelů a možností rozvoje dceřiné společnosti Click4Sky.com. Současně charakterizuje nízkonákladové letecké společnosti, low-cost dopravce na Letišti Praha a jimi nabízené produkty.
Possibilities for ČSA a.s. to acquire customers of low-cost carriers
Keywords: Czech Airlines a.s.; Full-Service Carriers; České aerolinie a.s.; nízkonákladoví letečtí dopravci; klasičtí letečtí dopravci