Rozvoj cestovního ruchu - Pekelská, Radka (Univerzita Pardubice, 1994)
Průmysl cestovního ruchu se postupem času vypracoval na největší ekonomické odvětví ve světě. A právě tímto vývojem a současným stavem cestovního ruchu v České republice se zabývá tato práce.
Keywords: Rozvoj; Cestovní ruch; organizace; řízení; statistické údaje; MANA TRAVEL Trutnov; cestovní kanceláře; historický vývoj