Zefektivnění procesu evidence a řešení požadavků z provozu IS a postupů řešení pomocí interní a servisní služby HelpDesk - Špryncová, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů zákaznické podpory. Na ukázce existujícího systému zákaznické podpory, nazvaného HelpDesk, je provedena klasifikace a zmapování procesů probíhajících v rámci systému. Dále jsou, na základě analýzy současného stavu a dotazníkového šetření mezi uživateli, identifikovány problematické a neefektivní oblasti a procesy, a navrhnuta doporučení a řešení vedoucí k zefektivnění procesů v rámci systému.
Streamlining the process for evidence and requirements solving of IS operations and procedures addressing using the internal and maintenance services HelpDesk
Keywords: ERP; CRM; helpdesk; systémy zákaznické podpory; ITIL; podnikové procesy; procesní analýzy; customer support services; business processes; business process analysis