Zhodnocení dopravy mezi městy Chrudim a Pardubice - Půlpán, Kamil (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá porovnáním a zhodnocením jednotlivých dopravních módů. Na základě provedené analýzy jsou uvedeny návrhy na zlepšení přepravy cestujících mezi Chrudimí a Pardubicemi.
Evaluation of transport between cities Chrudim and Pardubice
Keywords: autobusová doprava; cyklistická doprava; IAD; železniční doprava; bike transportation; bus transportation; IAD; individual car transportation; railway transportation