Optimalizace zásobování montážních linek pomocí tažných vozíků - Velčovská, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá popisem systému zásobování montážní linky pomocí tažných vozíků v rámci automobilového závodu Kvasiny společnosti Škoda Auto a. s. Součástí práce je analýza současného stavu systému a uvedení vhodných metod optimalizace. Taktéž jsou zde uvedena doporučení a náměty na zavedení opatření, která povedou k optimalizaci využívání mechanizačního zařízení.
The Optimization of Assembly Line Supply through Trailers
Keywords: vnitrozávodová logistika; vysokozdvižný vozík; tažný vozík; přívěs tažného vozíku; in-plant logistics; forklift truck; trailer