Analýza a hodnocení vlivu změny logisticckých procesů na funkce logistického systému firmy Kingspan,a.s. - Lochman, Karel (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce navrhuje změny některých logistických procesů a aktivit ve firmě Kingspan,a.s., které povedou ke zvýšní logistických služeb a udržení logistických nákladů ve stanovených mezích.
Anylysis and evaluation of changes of logistics procedures to the logisic system of Kingspan, a.s.
Keywords: logistické systémy; koordinace; logistický mamagement