Časová optimalizace procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě - Mácalová, Věra (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá časovou optimalizací procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě. Teoretická část je zaměřena na rešerši pojmů catering a proces vyřízení objednávky v oblasti gastronomických služeb, dále pak na možnosti zkracování časů v procesu vyřízení objednávky. Praktická část je věnována analýze procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě a časové optimalizaci tohoto procesu. Pro optimalizaci jsou využity principy metody kritického řetězu.
Time optimization process of order fulfillment in a selected catering company
Keywords: catering; proces vyřízení objednávky; zlepšování procesů; metoda kritického řetězu; síťová analýza; order fulfillment process; process improvement; critical chain method; network analysis