Odpadové hospodářství města Opavy - Krupa, Pavel (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou odpadového hospodářství ve městě Opava a snaží se navrhnout některé možné změny. Jedná se o problém počtu nádob na separovaný odpad, problém svozu komunálního odpadu a zavedení sběru biologicky rozložitelného komunálního odpadu.
Waste management in Opava
Keywords: odpadová hospodářství; zpětné logistiky; separované odpady; waste management; reverse logistics; separated waste