Návrh tarifu integrovaného dopravního systému Kraje Vysočina - Pátek, Miloš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá návrhem jednotného tarifu pro Kraj Vysočina. V teoretické části je charakterizovaný integrovaný dopravní systém jeho organizace a ekonomika. Na konci první části jsou popsány integrované tarify používané v České republice. V analytické části jsou tabelárně a graficky porovnány tarify jednotlivých dopravců v Kraji Vysočina a přepravní proudy Kraje Vysočina. V návrhové části autor zhodnotí informace získané v teoretické a analytické části a na základě těchto informací navrhne nejvhodnější tarif pro území Kraje Vysočina.
Tariff proposal for integrated transport system in the Vysočina region
Keywords: integrovaný dopravní systém; tarif; Kraj Vysočina; veřejná hromadná doprava; autobusová doprava; železniční doprava; integrated transport system; tariff; Vysočina region; public transport; bus service; rail transport