Možnosti řešení křižovatky silnic II/116 a III/11626 v Mníšku pod Brdy - Jarošová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se v první kapitole zabývá analýzou křižovatky a popsáním současného stavu. V další kapitole je vyobrazen dopravní průzkum, který je prováděn a následně počítám podle daných protokolů. Poslední kapitola řeší shrnutí celého průzkumu a analýzy dané křižovatky.
Possibilities of solving the intersection of roads II/116 and III/11626 in Mníšek pod Brdy
Keywords: racionalizace; křižovatka; ratializition; crossroads