Marketingová strategie společnosti Hewlett Packard v ČR - Provazníková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá zpracováním marketingové strategie společnosti. V praktické části je zpracována marketingová strategie společnosti Hewlett Packard ČR.
Marketing strategy of Hewlett Packard in Czech Republic
Keywords: Marketing; marketingové strategie; Marketingové řízení; strategický marketing