Systém odměňování se zaměřením na zaměstnanecké benefity v konkrétním podniku - Preclíková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je na základě provedení analýzy identifikovat a zhodnotit systém odměňování zaměstnanců s důrazem na zaměstnanecké benefity ve vybraném podniku a navrhnout doporučení ke zlepšení. Tato práce se skládá ze třech částí. V teoretické části jsou vymezeny základní teoretické pojmy související s bakalářskou prací. V analytické části je popsán systém odměňování zaměstnanců a nabízené zaměstnanecké benefity. V poslední části jsou navržena doporučení a návrhy dalších možných zaměstnaneckých benefitů.
Remuneration system with a focus on employee benefits in a specific company
Keywords: motivace; zaměstnanecké benefity; odměňování; hodnocení; zaměstnanci; mzda; motivation; employee benefits; remunerations; evaluation; employees; salary