Analýza strategického plánu rozvoje města Chrudimě - Bálek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2006)
První část této bakalářské práce je zaměřena na problematiku strategického plánování obcí v České republice a analyzuje a vyhodnocuje základní postupy tvorby strategického dokumentu. Druhá část práce je zaměřena na analýzu dokumentu "Strategický plán rozvoje města Chrudimě", kde jsou popsány silné a slabé stránky města a problémové okruhy strategie. V další části textu jsou uvedeny doporučení pro realizaci strategického plánu.
Analysis of strategic plan development of town Chrudim
Keywords: Strategy; strategic plan; development; Chrudim; Analysis; Strategie; strategický plán; Rozvoj; Chrudim; Analýza