Stanovení barvového profilu inkoustové tiskárny - Husák, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá minimalizací barvové odchylky mezi refenčními tiskovými daty a daty získanými spektrofotometrickým měřením tiskového výstupu a dále vytvořením ICC profilů pro věrné zobrazení vytištěných obrázků na obrazovce monitoru. Práce se zabývá minimalizací barvové odchylky mezi refenčními tiskovými daty a daty získanými spektrofotometrickým měřením tiskového výstupu a dále vytvořením ICC profilů pro věrné zobrazení vytištěných obrázků na obrazovce monitoru. Práce se zabývá minimalizací barvové odchylky mezi refenčními tiskovými daty a daty získanými spektrofotometrickým měřením tiskového výstupu a dále vytvořením ICC profilů pro věrné zobrazení vytištěných obrázků na obrazovce monitoru. Práce se zabývá minimalizací barvové odchylky mezi refenčními tiskovými daty a daty získanými spektrofotometrickým měřením tiskového výstupu a dále vytvořením ICC profilů pro věrné zobrazení vytištěných obrázků na obrazovce monitoru.
Asesment of color profile of ink-jet printer
Keywords: inkoustový tisk; barvy; kolorimetrie; Adobe Photoshop