Příprava e-learningového kurzu pro předmět KZIT – grafika, zvuk - Mikulecká, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce přibližuje pojem e-learning, více pak specifikuje pojem e-learningový kurz a jeho náležitosti. Dále se tato bakalářská práce zabývá vlastním obsahem e-learningového kurzu zaměřeného na grafiku a zvuk. Popisuje počítačovou grafiku, zvláště pak grafickou kartu a její standardy, zobrazovací jednotky, zejména CRT monitory, LCD displeje a plazmové displeje a zpracování zvuku, kde se zaměřuje na analogový signál a syntézu zvuku. Na závěr jsou zmíněny některé programy a nástroje, pomocí kterých byl samotný e-learningový kurz vytvořen.
Preparation e-learning course for subject KZIT - graphics, audio
Keywords: E-learning; zobrazovací jednotky; grafické karty; grafické standardy; monitory; displeje; zvukové karty; analogový signál