Slovinsko v cestovním ruchu - podoba Slovinska v českých průvodců - Čtvrtečková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2014)
Hlavním předmětem této bakalářské práce je zjistit jak jsou čeští turisté o Slovinsku informováni, a to především z českých průvodců. Dále zhodnocení nabídky zájezdů do Slovinska. Zároveň má také za cíl podat informace o reáliích Slovinska se zaměřením na turisticky zajímavá místa.
Slovenia in Tourism - Image of Slovenia in Czech Travel Guides
Keywords: Slovinsko; Česká republika; cestovní ruch; průvodce; cestovní kanceláře; turisté; reálie; Slovenia; Czech Republic; tourism; guide; tourist; travel agency; realia