Vyhodnocení nabídky studentských bankovních účtů a jejich obliba u studentů - Kosmáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou a komparací bankovních účtů, které jsou studentům nabízeny několika vybranými bankami. Měla by pomoci lépe se zorientovat v nabídce těchto bankovních účtů a spolu s přehledem jednotlivých účtů poskytnout informace o nejvyužívanějších kontech a nejčastějších důvodech, které studenty k založení jejich účtu vedly.
Evaluation of the student's bank accounts and their popularity among students
Keywords: banky; bankovní produkty; bankovní účty; studentské bankovní účty; banks; bank products; bank accounts; student's bank accounts