Systémy vychystávání zboží v rámci řízených skladů - Schafferová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2014)
Obsahem práce je problematika skladových procesů. Zejména se zaměřuje na proces vychystávání zboží a popis jednotlivých typů vychystávacích technologií. Zabývá se též porovnáním produktivity práce, kvality vychystávání a nákladů spojených s jednotlivými typy vychystávání v prostředí mrazírenského skladu společnosti MD Logistika, a. s.. Výsledkem práce by měl být návrh optimálního řešení pro tento sklad.
Systems of picking of goods within controlled warehouses
Keywords: skladové procesy; technologie vychystávání; produktivita práce; kvalita vychystávání; náklady; warehouse processes; technology of picking; labour efficiency; quality of picking; costs