Využívání poukázek (vouchers) jako způsob poskytování veřejných služeb v ČR - Riegerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce s názvem "Využití poukázek (vouchers) jako způsob poskytování veřejných služeb v ČR" je zaměřena na problematiku využití poukázek v oblasti veřejných služeb. Obsahem první kapitoly jsou veřejné služby. V druhé kapitole se nachází vymezení poukázek, typologie poukázek, formy poukázek, využití poukázek v České republice a zahraničí. Třetí kapitola se nazývá ?Poukázky ve službách v ČR?. Tato kapitola je zaměřena na využití poukázek v ČR. Obsahem čtvrté kapitoly je dotazníkové šetření.
The use of vouchers as a way of providing public services in the Czech Republic
Keywords: poukázky; veřejné služby; typologie poukázek; formy poukázek; vouchers; public services; typology of vouchers; forms of vouchers