Interaktivní aplikace pro prezentaci kontejnerů na recyklovaný odpad v Pardubicích - Pásler, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce se věnuje návrhu a implementaci interaktivní webové aplikace. Tato aplikace slouží k vhodné prezentaci rozmístění kontejnerů na recyklovaný odpad v Pardubicích na základě dat dříve získaných v rámci jiné diplomové práce na Univerzitě Pardubice. V rámci práce je vytvořeno více aplikací v různých nástrojích za účelem výběru nejlepšího řešení pro prezentaci kontejnerů a jiné projekty obdobného charakteru.
An interactive application for publishing recycle bins in Pardubice
Keywords: aplikace; GIS; web GIS; vizualizace; prezentace; API; JavaScript; Google; ArcGIS; Mapy.cz; hodnocení; rozhodovací procesy; application; visualisation; publishing; evaluation; decision processes