Stanovení obsahu dusičnanů v pivě spektrofotometricky - Bačák, Martin (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá stanovením dusičnanů v pivu a rešerše na téma historie a výroba piva.
Determination of nitrates in beer by spectrophotometric method
Keywords: dusičnany; stanovení; pivo; Spektrofotometrie