Analýza faktorů vývoje nového produktu ve společnosti STARMON, s. r. o. - Kovář, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2005)
Podstatou diplomové práce je analýza a zhodnocení faktorů vnějšího a vnitřního prostředí pro vývoj produktu HAVIS (systém pro informování cestujících na železnici) a jeho aplikaci na portugalském trhu. Obsahem je analýza vnějšího prostředí na trhu v Portugalsku, analýza oborového prostředí trhu, tedy prostředí sektoru informování cestujících v železniční dopravě a analýza vnitřního prostředí firmy STARMON, s. r. o. Poznatky z těchto analýz jsou nakonec využity při návrhu obchodní strategie.
Factors analysis of new product development in STARMON, s. r. o.
Keywords: nový výrobek; Česká Republika; Portugalsko; obchodněprávní vztahy; marketingová analýza; Železnice; Analýza odvětví; SWOT analýza; Marketingový mix