Stanovení sterigmatocystinu v cereáliích - Zechovská, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Stanovení sterigmatocystinu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí.
Determination of sterigmatocystin in cereals
Keywords: mykotoxiny; sterigmatocystin; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie