Vliv environmentálně orientovaných politických rozhodnutí na kvalitu životního prostředí v Hradci Králové - Svobodová, Ester (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zaměřuje na kvalitu životního prostředí v Hradci Králové. Popisuje environmentálně orientovaná politická rozhodnutí. Analyzuje vliv rozhodnutí na skutečný stav životního prostředí v Hradci Králové.
Impact of environmentally-oriented policy decisions on the quality of environment in Hradec Kralove
Keywords: životní prostředí; Hradec Králové; environmentální politika; místní právní předpisy; environment; Hradec Kralove; environmental policy; local legislation