2,2-Dinitroethen-1,1-diamin (FOX-7) - Lučanová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá reakcemi 2,2-dinitroethen-1,1-diaminu(FOX-7), krystalizací a teplotě závislými fázovými změnami.
2,2-Dinitroethene-1,1-diamine (FOX-7)
Keywords: 2,2-dinitroethen-1,1-diamin; FOX-7; DADNE; krystalizace