Strategie města Pardubice - Říha, David (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato diplomová práce se zabývá tématikou strategického plánování, analýzou konkrétního strategického plánu a také řešením metodiky rozhodování v modelové situaci města Pardubice
STRATEGY OF CITY PARDUBICE
Keywords: Strategické plánování města; strategický plán; strategický rozvoj; municipalita; Strategie; SWOT analýza; Strategic Planning; stragegic plan; strategic development; municipal unit; Strategy; SWOT analyze