Sledování výskytu plísní a vliv různých podmínek na produkci aflatoxinů - Šmahová, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývala ovlivněním růstu plísní rodu Aspergillus a produkce alfatoxinů pomocí konzervačních látek a jiných mikroorganismů.
Monitoring of fungi occurrence and effects of different conditions on aflatoxins production
Keywords: aflatoxiny; inhibice růstu plísní; inhibice produkce aflatoxinů