Společensky odpovědné aktivity podniků a jejich vnímání generací X a Y - Hánělová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat koncept společenské odpovědnosti firem a identifikovat a popsat konkrétní společensky odpovědné aktivity podniků působících na českém trhu. Na základě výzkumu analyzovat vztah představitelů generace X a Y ke společensky odpovědným aktivitám firem.
Corporate social responsibility business activities and their perception of generation X and Y
Keywords: polečensky odpovědné aktivity podniků; CSR aktivity; ekonomická odpovědnost; sociální odpovědnost; environmentální odpovědnost; generace X a Y; corporate social responsibility; CSR activities; economic responsibility; social responsibility; environmental responsibility; generation X and Y