Kvalita edukačních materiálů týkajících se cévní mozkové příhody - Chamerová, Romana (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je zaměřena na kvalitu edukačních materiálů týkajících se cévní mozkové příhody. Zjišťuje četnost výskytu edukačních materiálů ve vybraných zdravotnických zařízeních, obtíţnost vybraných edukačních materiálů pomocí Mistríkova vzorce a porozumění laické veřejnosti jejím obsahům pomocí poslechového testu.
Quality of educational materials about cerebrovascular accident
Keywords: cévní mozková příhoda; edukace; Mistríkův vzorec; poslechový test; cerebrovascular accident; education; Mistrík formula; Listening test