Vliv inovačních procesů na konkurenceschopnost vybraného podniku - Romžová, Miloslava (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou inovačních procesů a konkurenceschopnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se inovací a konkurenceschopnosti. Praktická část práce je zaměřena na analýzu společnosti BIOM s. r. o., analýzu inovačního procesu ve společnosti a zhodnocení inovace ve vztahu ke konkurenceschopnosti. Na základě zpracované praktické části jsou uvedeny návrhy a doporučení k zvýšení konkurenceschopnosti společnosti BIOM s. r. o.
The influence innovative processes on the competitiveness of the selected company
Keywords: informační systém; inovace; inovační proces; konkurenceschopnost; konkurenční výhoda; SWOT analýza; information system; innovation; innovative process; competitiveness; competitive advantage; SWOT analysis