Spokojenost vlastníků běžného účtu a vlastníků podnikatelského účtu u vybrané banky - Hervertová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu spokojenosti vlastníků běžných účtů a vlastníků podnikatelských účtů u bankovní společnosti ČSOB, a. s. Hlavním cílem této práce je užitím metod marketingového výzkumu zhodnotit spokojenost vlastníků běžného účtu a vlastníku podnikatelského účtu u ČSOB, a. s. Dále zjišťujeme, jak se diferencují úrovně spokojenosti mezi těmito dvěma specifickými skupinami klientů. Zároveň se snažíme identifikovat klíčové faktory, které mohou mít vliv na jejich celkovou spokojenost s bankovními službami.
Satisfaction of current account holders and business account holders at the selected bank
Keywords: marketingový výzkum; klienti; spokojenost; poplatky; bankovní služby; bankovní účet; marketing research; clients; satisfaction; fees; banking services; bank account