Hodnocení efektivnosti investic v podniku Vodní zdroje Ekomonitor, spol. s.r.o. - Sobotková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce hodnotí efektivnost investice v konkrétním podniku a podává přehled o metodách hodnocení investic.
Evaluation of investment's efficiency in the establishment Vodní zdroje Ekomonitor, spol. s.r.o.
Keywords: investiční výstavba; ekonomické hodnocení; hodnocení investic; Efektivnost; cash-flow; doba návratnosti; výnosnost; podniky; Investice