Učební text pro předmět Technologie potravin - Čížková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2015)
Závěrečná práce dopňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu učebního textu do předmětu Technologie potravin. Práce seznamuje žáky se základními postupy v technologii potravin, se zaměřením na technologii piva, vína a fermentační výrobu ethanolu.
Proposal of didactic text for subject of Food Technology
Keywords: učební texty; pivo; víno; fermentace; ethanol; didactic texts; beer; wine; fermentation