Strategické marketingové plánování jako subsystém strategického managementu chemických podniků v turbulentním tržním prostředí - Lošťáková, Hana (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce bylo vytvořit rámcovou metodiku strategického marketingového plánování strategických podnikatelských jednotek a jeho dílčích fází jako základ při jeho budování zejména v podnicích chemického průmyslu.
Keywords: Strategický management; tržní ekonomika; strategické plánování; Marketing; podnikové řízení; chemický průmysl