Využití CRM systémů pro střední a malé firmy - Jůva, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá problematikou CRM systémů, ukazuje přínosy a možná rizika s nimi spojená. Mapuje současnou nabídku CRM systémů pro střední a malé firmy, popisuje je z hlediska architektury a funkcionality.
Usage of CRM systems in small and medium size companies
Keywords: CRM systems; Communication; CRM systémy; zákazníci; Komunikace; customers