Analýza klimatických dat z IoT modulů v prostředí poly-grafického provozu - Nguyen, Dinh Thang (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu internet věcí. Úvodní teoretická část má za cíl formulovat pojem internet věcí, stručně nastínit historický vývoj a popsat využívané technologie internetu věcí. Dále práce popisuje typy a využití informací v průmyslovém odvětví a přípravu senzorických systémů pomocí tiskových technologií. Následující praktická část má za cíl analyzovat klimatické informace z IoT modulů v prostředí polygrafického provozu a zhodnotit danou problematiku.
Analysis of Climatic Data from IoT devices within Prin-tinghouse facilities
Keywords: internet věcí; cloud; průmyslové využití; analýza dat; tištěné senzory; Internet of things; cloud; industrial applications; data analysis; printed sensors